De Hoftuin, een buurttuin in het groen
Beste laagbouwbewoners,
U heeft het vast al gezien tussen de Maldenhof en de Mijehof is een tuin aangelegd. Deze tuin is door een groepje bewoners bij het stadsdeel aangevraagd en na bijna drie jaar in maart 2020 gerealiseerd. We kweken er bloemen, kruiden en groenten. De tuin wordt niet verdeeld in kleine stukjes maar wij doen het gezamenlijk. Het doel is plezierig met elkaar biologisch te tuinieren, elkaar te ontmoeten en er een mooi stukje gebruiksgroen van te maken waar mensen, bijen en vlinders graag komen. De tuin is voor iedereen toegankelijk en u bent dan ook van harte welkom om te komen kijken. We hopen dat u kunt genieten van de tuin en ons wil helpen deze mooi te houden.
Ook meedoen? Wilt ook tuinieren in de buurttuin dan bent u van harte welkom. Het is de bedoeling dat iedereen een bedragje betaalt om wat extra zaken te kunnen realiseren die we niet van de gemeente kunnen krijgen. Met elkaar zullen we afspreken wanneer er een gezamenlijke tijdstip is waarop we aan de slag gaan. Daarnaast kan ieder binnen de te maken afspraken zelfstandig aan het werk. Wilt u meedoen dan kunt u zich bij ons aanmelden. Wie meedoet wordt persoonlijk uitgenodigd. Geeft u wel even uw naam, adres, telefoon en e-mailadres door via onderstaand formulier.
Ludy, Maadey, Margriet

Voorjaar. Rondom de tuin zijn zwarte en rode bessen gepland. Lekker om straks van te smullen, wellicht ook door de vogels. De tuin wordt nu omgespit en toegankelijk gemaakt om te bewerken. De eerste zaadjes zitten in de grond.

2020 03 14 Maldenmeer

 Ik wil meedoen met de Hoftuin:    (vinkje indien ja)

naam: *
e-mail: *
adres:
postcode:
telefoon:
Informatie, vragen of idee├źn met betrekking tot de Hoftuin:
 

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.