Alle bewoners van Holendrecht-Oost kunnen lid worden. Personen die niet in Holendrecht-Oost wonen en toch lid willen worden kunnen hiertoe een verzoek bij het bestuur van De laagbouw indienen.

Via het contactformulier, te vinden onder het menu De Laagbouw, kunt u zich aanmelden.
Dit kan ook via een van de bestuursleden van De Laagbouw.

. .

De webmaster heeft het volledige beheer over deze website. Leden van de buurtvereniging waarvan het e-mail adres bij de webmaster bekend is kunnen inloggen op de website. Daarmee kun je Toevoegingen doen aan het forum en artikelen waarvoor je door de webmaster bent geautoriseerd aanpassen.

Nee, iedereen die de website bezoekt ziet dezelfde volledige inhoud op de website. Alleen leden die met hun e-mail adres bij de webmaster bekend zijn kunnen sommige inhoud van de website wijzigen of aanvullen.
Er is een uitzondering. Als je bent ingelogd krijg je ook een FAQ te zien hoe je de website kunt bewerken.

Via het contactformulier onder het menu De Laagbouw.

Dit kan op het scherm onder menu De Laagbouw of in het Forum. Maar alleen door leden die bij de webmaster met hun e-mail adres bekend zijn.

Onder het menu De Laagbouw en binnen het Forum kan worden ingelogd met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord. Zijn deze niet bekend druk dan op de knop “Gebruikersnaam vergeten?“. U krijgt dan een mailtje met uw gebruikersnaam. Vervolgens op “Wachtwoord vergeten?“. U krijgt dan via een nieuw mailtje de mogelijkheid voor het maken van een nieuw wachtwoord.
Uw emailadres dient natuurlijk wel bekend te zijn bij de webmaster.

Via het menu Sitemap. Daar staan een inhoudsopgave. Via deze inhoudsopgave kun je rechtstreeks op de meeste plekken van de website komen.

Via de knop Home die op de meeste pagina's is te vinden.
Een stap terug naar een vorig menu vindt u meestal onder aan het scherm bij "U bevindt zich hier:".