70,00 euro cadeaubon voor ieder huishouden tbv reductie energiegebruik.

Vraag het zelf aan en verspreid/deel het bericht aub verder. Laten we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen hier gebruik van kunnen maken!

https://www.amsterdam.nl/veelgevraagd/?productid=%7BBB3D48FE-677D-4F0A-B017-9D3A032C8F85%7D&fbclid=IwAR13-avkuGEkquJBS_5Gtf7YqUwqVWdyn225W39P0T1K9dlPH227k7AKfcw

De gemeente is bijna klaar met zijn plannen rond de leegstaande schoolgebouwen tussen Mijehof en Mijndenhof, hieronder de informatie die wij ontvingen.

cvg logo

Gaasperdam, 2 september 2021

PERSBERICHT

GFE-inzameling in Gaasperdam van start

Beste actieve bewoner/partner van stadsdeel Zuidoost,

 

Gemeente Amsterdam is dit jaar gestart met een buurtbudget voor alle Amsterdammers. Het dagelijks bestuur van Zuidoost heeft besloten dat allen die wonen en/of werken in Zuidoost hun voorkeur voor een bestedingsmodel buurtbudget (vorm waarin het buurtbudget wordt toegepast) mogen aangeven. Er zijn 3 modellen, hierover leest u meer in deze mail.

Geachte heer/mevrouw,

Al enige tijd zijn wij bezig met de voorbereiding voor van het Warmte Overdracht Station (WOS) gelegen aan het Gaasperdammerpad. Deze WOS zal bijdragen bij het aansluiten van bestaande woningen en nieuwbouw op het stadswarmtenet. U heeft al diverse activiteiten op de aangewezen locatie gezien welk allen bijdragen aan het doel vanuit de gemeente Amsterdam en Vattenfall. Binnenkort starten we met de bouw van het station zelf. Vanaf maandag 7 juni a.s. starten we met de inrichting van de bouwplaats. De oplevering van het project staat gepland op Q2-2022. Via informatiebrieven als deze, houden we u graag op de hoogte van onze werkzaamheden, planning en andere activiteiten.

Beste buurtvereniging, 

In onze wijk is/was de firma Dakbeheer Benulux. Zij bieden aan de dakgoten schoon te maken voor €20. Jonge mannen in truien van de firma en een busje met de firmanaam Dakbeheer Benelux. Dit lijkt aantrekkelijk, maar.... Dan zien ze dat de nokpannen los liggen, er vogels nestelen onder de pannen en de loodslabben slecht zijn. Uiteraard kunnen zij dat repareren. Zij leveren zeer slecht werk, echt knoeiwerk, en zijn veel te duur. Ja lang googelen kom je er achter dat het een oplichters firma is. Uiteraard reageren ze ook niet op bellen, inspreken of apps. Misschien kan de buurtvereniging de leden waarschuwen voor Dakbeheer Benulux?

Met vriendelijke groet,

W. de B.

Onder het menu van deze website “De Buurt” vindt u bij “Buurtactiviteiten” een verslag van het eerste jaar van de Hoftuin, de buurttuin die ligt in het groen tussen Maldenhof en Mijehof, vlakbij het bruggetje naar de tennisbaan. We zijn na de winter weer begonnen met de eerste voorbereidingen voor een bloemrijke en oogstrijke tuin in 2021.
Als u na het lezen van ons verslag eens wilt komen kijken, we zijn er altijd bij droog weer op de zaterdagochtend vanaf 11 uur en binnenkort op de woensdagavond vanaf een uur of 7.
Als u geïnteresseerd bent om mee te doen kunt u mailen naar Maadey Meuleman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag willen we u op de hoogte stellen dat er momenteel wordt gewerkt aan het ontwikkelen van het netwerk ”Samenhangende Dementieondersteuning - Door- en voor in Zuidoost.” rondom mensen met dementie in Zuidoost.