Beste allemaal,

Via deze weg stuur ik jullie informatie door over het project OPEN DEUREN dat komende week gaat starten op het Holendrechtplein. Het project OPEN DEUREN bestaat uit een mini-museum, een boombeeldenpark en een theatervoorstelling en gaat over samenleven en erbij horen. Zie onderstaande flyer.

  • Aanstaande maandag 27 juni begint de opbouw van het project (dagelijks tussen 10:00-18:00 uur). Het plein blijft voor iedereen toegankelijk. 
  • Van 2 t/m 20 juli is het paviljoen met het mini-museum van woensdag t/m zaterdag van 14.00 – 18.00 uur open en gratis te bezoeken. 
  • Op zaterdag 9 juli is vanaf 18:30 uur de officiële opening, met o.a. live muziek van de bruisende steelband de MuziekKazerne. Aansluitend is er om 19.30 uur de Grote Open Deuren Show; een vrolijke voorstelling over de achtbaan die samenleven heet met spel, live-muziek, dans en spoken word.
  • Op zondag 10 juli is er om 16:30 uur wederom een voorstelling van de Grote Open Deuren Show, met een uur voor aanvang ook weer muziek van de steelband MuziekKazerne.  

Kaartjes voor de Grote Open Deuren Show kunnen gekocht worden via www.movingartsproject.nl/opendeuren of aan de deur voorafgaand aan de voorstellingen. Met Stadspas, Seniorenpas of CJP kost een kaartje €2,50 (anders 10,-). Heeft u vragen over de activiteiten rondom het project Open Deuren? Neem dan contact op met Diane Elshout van Moving Arts Project 0620-438-929 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 image001

image002

 

Met vriendelijke groet,

Marianne van Doorn

Gebiedsmakelaar Holendrecht
Stadsdeel Zuidoost

 

Gemeente Amsterdam

M 06 2090 6096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkdagen: ma / di / do / vr

Ziet u op straat of in een park iets waarvan u wilt dat het gemaakt of opgeruimd wordt? Meld het online bij de Gemeente. Of bel naar 14020.


De gemeente Amsterdam streeft naar optimale dienstverlening en zorgvuldige afhandeling van e-mailverkeer. Als deze e-mail niet voor u is bestemd, laat dit dan weten aan de afzender en verwijder de e-mail. Voor meer informatie: www.amsterdam.nl/proclaimer.