Beste buurtgenoten;

De gemeente verstuurt vaak nieuwsbrieven per email en u kunt zich daarop abonneren.

Voor diegene die dit niet willen, worden deze nieuwsbrieven nu ook op onze website gepubliceerd c.q. doorverwezen.
U vind deze nieuws brieven onder het menu "de Gemeente" en dan het submenu "Nieuws Brieven"

Wij merken dat bijna niemand van onze leden zich via het menu "De Laagbouw" aanmeld bij onze website.
In het verleden was dit alleen nodig indien u een prikbord artikel wilde plaatsen.
Maar de tijden veranderen en het bestuur heeft plannen om wat meer met u te communiceren en heeft nu de mogelijkheid geschapen om via onze website te discussiëren over bepaalde onderwerpen.
Als u zich aanmeld, dan vind u onder “de Laagbouw”,”Leden” het “Discussie Forum Leden” hier kunt u onder de categorieën die er nu zijn, commentaar en suggesties achterlaten.
Tevens kunt u, als u aangemeld bent, reageren op nieuwe gepubliceerde artikelen.

Ik hoop dat we op een constructieve en positieve manier via het Forum met u te kunnen discussiëren over de uitdagingen en ideeën van onze buurt.

Met vriendelijke groet,

Ron Nuberg
Voorzitter “de Laagbouw”

Beste leden van De Laagbouw

Het kan u niet zijn ontgaan dat de webmaster van de website delaagbouw.nl is gestopt met zijn werkzaamheden en de website offline heeft gehaald. Voor het bestuur van De Laagbouw was dat net zo’n verrassing als voor u.

De buurtvereniging heeft sinds oktober 2007 een website. Die is destijds door Cor van Haagen opgezet en vanaf het begin tot heden naar volle tevredenheid van het bestuur bijgehouden. Waarom dan deze stap van Cor.
Al enige tijd bestaat de wens van enkele bestuursleden om meer toegang tot de website te krijgen. Na de laatste bestuursvergadering is die wens, via de voorzitter, nogmaals aan Cor voorgelegd. Daarbij werd duidelijk dat Cor de zeggenschap over de website geheel in eigen hand wilde houden. Vanuit de geschiedenis en inzet van Cor gedurende de afgelopen periode is dat misschien ook wel te begrijpen. Alleen past die visie niet meer bij de manier waarop het bestuur de website wil gaan gebruiken.

Inmiddels is de website weer online gezet. Er zijn wel enkele zaken gewijzigd. Zo is de website nu beveiligd (zie het slotje voor de websitenaam) en het standaardmenu is nu zichtbaar op de verschillende pagina’s, wat het navigeren eenvoudiger maakt. Er zullen nog wel meer aanpassingen volgen en waar nodig zaken die nu nog niet goed werken worden opgelost.

In de bestuursvergadering is het voorzitterschap van Geertje Snijder overgegaan naar Ron Nuberg. Geertje blijft gewoon lid van het bestuur. Zie voor de samenstelling van het bestuur ook de website.

De bedoeling is dat het beheer van de website, nu door onze voorzitter, slechts tijdelijk is. De vereniging is dan ook op zoek naar een nieuwe Webmaster die bekend is met (of het wil leren) Joomla als Content Management Systeem.

Het bestuur van De Laagbouw

reacties op dit bericht graag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geertje

Beste buurtbewoners,

Hier is een berichtje van het bestuur. Onze jaarvergadering stond op 20 april 2020 gepland, maar vanwege het Coronavirus kan deze vergadering natuurlijk de 20e niet doorgaan.

We wachten zoals iedereen op het moment, dat er weer bijeenkomsten e.d. mogen plaatsvinden. Dit zelfde geldt voor de herhalingscursus van de reanimatie. Deze cursus zal ook op een later tijdstip plaatsvinden.

In deze barre tijd is het misschien fijn om in de buurttuin de Hoftuin aan de slag te gaan. U bent dan lekker buiten en u kunt voldoende afstand van elkaar houden als u op de tuin aan het werk bent. Meer informatie over de buurttuin kunt u vinden op onze website.

Kijk ook goed om u heen of buren uw hulp in deze tijd ( en ook in de toekomst) zouden kunnen gebruiken. Het is fijn, als we oog voor onze wijk en onze buren hebben en dat we voor elkaar klaar kunnen staan.

Een lieve groet van het bestuur
Geertje Snijder-Kramer
Voorzitter van buurtvereniging De Laagbouw