Vrijwilligers gezocht voor participatieproces Tunnelpark!

Vanaf 1 maart gaat Amsterdam met omwonenden en andere geïnteresseerden in gesprek over het gebruik van het nieuwe park op het dak van de A9 en de inrichting van de parkvelden. Ook kan er worden meegedacht over de naam. Wij hebben jouw hulp daarbij nodig, doe je mee? 

Vind je het leuk om activiteiten te begeleiden, gesprekken met bewoners aan te gaan en thee te serveren? Dan ben jij een perfecte vrijwilliger in het veld! Je helpt bij de Greenbox container op het Anton de Komplein en in de buurten op donderdag, vrijdag en zaterdag in maart van 12.00 tot 17.00 uur.

Ook zoeken we online vrijwilligers die via WhatsApp promotie maken om input te geven op tunnelpark.nl (live vanaf 1 maart), naar de container te komen op het Anton De Komplein en de super toffe online Livecast van New Metropolis te bezoeken op 12 maart om 19.00 uur.

Check je agenda, laat weten wanneer je kunt en uit welke buurt je komt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

@gemeenteamsterdam  @hoodlabstories  @newmetropoliszuidoost

#coronaproof #tunnelpark #zuidoost #mijnmokum #NMZO #vrijwilligers #amsterdam #join #tunnelparkteam #meldjeaan #tunnelvisie #commonground #hoodlabstories #playgroundcity #participatie #plygrndcity

———

———

MEER INFO

Anton de Komplein

Gastvrije vrijwilligers uit Holendrecht, Kraaiennest, Nellestein en de H-buurt die in gesprek gaan met je mede-bewoners. Voor in de buurten is het belangrijk dat er een eigen fiets meegenomen wordt, zodat we makkelijk kunnen verplaatsen.

Tijdstip: 12.00 uur - 17.00 uur

Maart: 11,12,13 - 18,19,20 - 25,26,27. 

Vergoeding per vrijwilliger per dag: 50 euro

Aantal plekken: 36

———

Online tot 12 maart: To do: Je stuurt je deelnemerslijst met namen en emailadressen uiterlijk 9 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Online tot 31 maart: To do: Je stuurt de inhoudelijk input*** van je netwerk met namen en emailadressen voor 1 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergoeding per vrijwilliger online: 25 euro

Aantal plekken 100

***De 5 meest complete online input krijgen een prijs van: 100 euro