Tijdens de Algemene Leden Vergadering dd 30 juni 2022 was er een vraag wat we kunnen doen aan het aantal weesfietsen in de wijk.
Het bestuur heeft goed contact met de gebiedsmakelaar en heeft toegezegd het aan haar te vragen.
De volgende dag ben ik even door onze hoven gefietst en heb slechts een aantal fietsen zien staan die er voor in aanmerking komen.

Tegenover Mijehof 447 en 185 staan twee fietsen vast aan een lantaarnpaal.
In het park ten oosten van Anand Joti staat er bij het voetpad ook een aan een lantaarnpaal, die duidelijk wees lijkt.
Verder leken 3 fietsen in de buurt van Maldenhof 62, 100 en 168 ook wees. Dus op 01-07-2022 leken er 6 fiets verweest in de buurt te staan.

Alvorens bij de gemeente aan de bel te trekken, willen wj de bewoners vragen om de komende weken de situatie in de gaten te houden. Mochten deze fietsen er over twee weken nog staan, dan kunt u via deze link een MORA melding doen of telefonisch via 14020, indien het via Internet niet lukt.

Zoals al vaker vermeldt, moet u zich via het inlog scherm rechts bovenin aanmelden, wilt u kunnen reageren op dit artikel. Heeft u een nieuwe wees fiets op het oog, dan kunt u die via een opmerking aan het artikel toevoegen of een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook als de gespotte fietsen inmiddels verdwenen zijn.