Sinds 2008 is er een Weertstation Op Maldenhof.

https://www.sysanalyser.com/actueel/meteoholendrecht.html

Hier wordt de actuele weersituatie weergegeven. Ook een verwachting van het weer. Tevens kun je iedere dag tot half 2008 terug kijken. Neem eens een kijkje naar de info op deze pagina. Het station is in de loop der jaren steeds verder verbeterd. Ook de meetwaarden zijn geijkt.

https://www.sysanalyser.com/WeerPersoonlijk.html

octoclus

Octoklus
In de Houtzaagmolen 70
1115 GK Duivendrecht
Tel: 0624497387
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Octoklus is sinds 1 januari 2018 een kersverse onderneming op het gebied van binnen en buiten klussen, zoals: schilderwerk, klein elektra, loodgieter werkzaamheden, het leggen van hout- of laminaatvloeren, meubels monteren, behangen, muurtegels zetten, enz…
Door de ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd bij winkelpanden, kinderdagverblijven, particulieren, monumentale panden en VvE’s ben ik breed inzetbaar.
Zorgvuldig, accuraat en serieus behandel ik al uw opdrachten tot het gewenste resultaat. Ik kom graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Tot uw klus!

Emmanuel Pontus

Mijn naam is Joep van der Bijl, beeldend kunstenaar, woonachtig op de Mijehof.
Al meer dan 50 jaar actief als schilder, tekenaar en graficus.
Omdat ik ook muzikant ben, voornamelijk in blues- en soulbands, bestaat een groot deel van mijn collectie uit portretten van muzikanten.
Momenteel werk ik in een ruim atelier op Kruitberg.
Kijk eens op mijn vernieuwde website, er valt een hoop te genieten!


Beste buurtgenoten,

Omdat door de Corona mijn normale werk (catering voor theaters en events) helemaal is weggevallen en ik nog wel het kookvirus heb, maak ik afhaalmaaltijden. Kijk voor de weekmenu's op de facebookpagina van Fourage & Courage of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Fourage & Courage | Mijndenhof 114, 1106 GS Amsterdam | 020 696 3817 | M 06 54668390

Beste buurtbewoners,

Veel van onze buurtbewoners hebben na hun pensionering of naast hun gewone werk, of tijdens de huidige pandemie, nog wat tijd beschikbaar die zij graag gratis of tegen vergoeding willen aanbieden! Vandaar deze rubriek "Wist je dat!"

Zelf ben ik in 2010 met gedwongen VUT gegaan, nadat ik bijna 40 jaar in de ICT werkzaam was geweest.
Ooit begonnen als computer Operator op een Bull General Electric 20 met 8 KB geheugen en geeindigd als werknemer bij 's werelds grootste hardware onafhankelijke software leverancier.

Heeft u een uitdaging met uw computer, dan kunt u terecht bij een repaircafe die in ZuidOost elke laatste dinsdag van de maand bij Egeldonk 50 (Radio Mart) en elke laatste vrijdag van de maand in buurthuis de Bonte Kraai zitting heeft. De eerste van 13:00 uur tot 16:00 uur en de laatste van 15:00 uur tot 18:00 uur.
Ook andere electrische toestellen met problemen kunt u ter reparatie aanbieden aan 6 vrijwilligers.

Wat Computers betreft, Hardware en/of Software kunt u ook op andere dagen, gratis, bij mij terecht. Heeft u een uitdaging of een vraag, neem gerust contact met mij op, door op dit bericht te reageren of mij aan te spreken, mocht u mij herkennen ;-). Een gewone email kan natuurlijk ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Heeft u zelf ook iets waarvan u denkt dat onze buurtbewoners daar gebruik van kunnen maken, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw oproep wordt geplaatst.

 

Met vriendelijke groet,

Ron Nuberg