Welkom op de site van buurtvereniging De Laagbouw in Holendrecht-Oost.

Holendrecht-Oost is een rustige wijk met een lage bebouwing gelegen in Amsterdam-Zuidoost aan het Centraal Park van Gaasperdam. Deze woonwijk bestaat uit de hoven MaldenhofMijehof en, Mijndenhof (zie kaart)
Holendrecht is vernoemd naar het gelijknamige riviertje dat stroomt tussen de riviertjes de Waver en de Bullewijk en de kruising van het Gein met de Angstel, bij Abcoude. Ten noorden van Abcoude stroomt de Holendrecht in het Abcoudermeer.

Op deze site vindt u veel informatie over onze buurt Holendrecht-Oost in de vorm van artikelen, statistieken en veel foto's.
Het doel van de de buurtvereniging staat beschreven onder het menu De Laagbouw. Een van de hulpmiddelen om de geformuleerde doelstellingen te bereiken isdeze website waarin niet alleen informatie wordt gegeven maar waar ook leden van de buurtvereniging hun eigen inbreng hebben. De toegang tot de diverse onderwerpen zijn via het menu te kiezen.

Bent u bewoner van Holendrecht-Oost en nog geen lid, meld u dan aan waardoor u niet alleen deze website kan bekijken maar er ook de mogelijkheid is uw bijdrage te schrijven.
Leden kunnen via het menu De Laagbouw inloggen op deze website  en vervolgens delen van de website actualiseren.
Als u verbeteringen of aanvullingen ziet voor de website, wilt u dan de webmaster een mailtje sturen. Hij heeft niet steeds alles uitgebreid kunnen testen en soms gaat er wel eens wat mis.

Indien u per e-mail op de hoogte wilt worden gehouden als er nieuwe informatie aan de site van De Laagbouw is toegevoegd geef uw e-mail adres dan door aan de webmaster.

disclaimer