PRIVCACYBELEID van deLaagbouw.nl

Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die deLaagbouw.nl verwerkt van haar leden of andere geïnteresseerden.
Indien je lid wordt van deLaagbouw.nl, of om een andere reden persoonsgegevens aan deLaagbouw.nl verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacybeleid te verwerken.
Wij adviseren je om het Privacybeleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

 1. Verantwoordelijke
  Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
  deLaagbouw.nl
  De functionaris leden is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2. Welke gegevens verwerkt door deLaagbouw.nl en voor welk doel
  1. 2.1 In het kader van jouw lidmaatschap worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:
   1. a) voor- en achternaam, geboortedatum, geboorteplaats,
   2. b) adresgegevens
   3. c) telefoonnummer, e-mailadres
  2. 2.2 deLaagbouw.nl verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:: (onderstaand is eventueel aan te passen door organisatie).
   1. a) je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact over het lidmaatschap en de eventuele opzegging daarvan, aan- en afmelden tbv certificeringen van 3e instanties, voor de verstrekking van de door jou aangevraagde informatie of het afhandelen van de van jou verkregen informatie,
   2. b) je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en activiteiten van deLaagbouw.nl.
  3. 2.3 Je naam en telefoonnummer wordt tot uiterlijk een jaar na afloop van de overeenkomst gebruikt om je te vragen naar je ervaringen met deLaagbouw.nl] en je te informeren over de ontwikkelingen van deLaagbouw.nl]
   E-mail berichtgeving (opt-out):
   deLaagbouw.nl gebruikt je naam en e-mailadres om je haar e-mail nieuwsbrief met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie over het lidmaatschap van deLaagbouw.nl Afmelding voor deze mailings is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.
 3. Bewaartermijnen
  deLaagbouw.nl verwerkt en bewaart je persoonsgegevens gedurende de duur van je lidmaatschapen tot maximaal een jaar na afloop van dit lidmaatschap. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.
 4. Beveiligingsmaatregelen en verwerkers
  4.1 Ter bescherming van je persoonsgegevens wordt deze nooit gebruikt bij de berichtgeving op de website. Behalve als u zichzelf aanmeld en uw eigen profiel opvraagt.
 5. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten
  5.1 Via de ledenadministratie van deLaagbouw.nl kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. deLaagbouw.nl zal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen een maand na ontvangst hierover informeren
  5.2 Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met de ledenadministratie.
  5.3 Indien je klachten hebt over de wijze waarop deLaagbouw.nl je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de webmaster.
  5.4 Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacybeleid kunnen worden gericht aan ons bestuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 6. Wijzigingen
  Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig het Privacybeleid te bekijken.